fbpx
Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Aandacht voor lichaam en geest tijdens Body & Mind festival

Aandacht voor lichaam en geest tijdens Body & Mind festival

Het Body & Mind festival is hét festival op de Geitenkamp waar sport, geest, ontspanning en lekker eten samenkomen.

Laat je op zaterdag 13 april van 11.00 tot 16.00 uur in de Beijer inspireren en ontdek op welke manier jij kunt werken aan een energieker, fitter en meer ontspannen leven.

Gratis proeflessen en informatie over sport- en ontspanningsactiviteiten bij jou in de buurt. Voor elk wat wils, dus er is altijd wel iets wat jou aanspreekt. Wil je direct aan de slag en aan den lijve ondervinden of je meer een type bent voor yoga of voor boksen? Volg dan één van de proeflessen. Daarnaast zijn er inspiratiesessies over mindset, stress, mindfulness en omgaan met pijn.

De kiem voor het Body & Mind festival ontstond vorig jaar. Mark Ormel, o.a. actief bij Vitale Verbindingen ging vanwege pijnklachten naar fysiotherapeut Jurgen Meijer (Locus). Al snel gingen de gesprekken niet alleen over de klachten, maar ook over de samenhang tussen lichaam en geest. ‘Een gezond mens zit in een gezond lichaam, heb ik op school geleerd’, vertelt Mark. ‘Dat viel mij ook op tijdens de behandeling bij Jurgen: niet alleen de pijnklachten verdwenen, ook mentaal ging ik er op vooruit’. Voor Jurgen was dit niet vreemd om te horen. ‘Je kunt minder last hebben van pijn als je beter in je vel zit, ook al is de onderliggende blessure gelijk’, vult de therapeut aan.

Al snel werd er nagedacht over een samenwerking. Indigo en RIBW werden erbij betrokken en daardoor ontstond het idee van een Body & Mind festival, met een reeks workshops over lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Naast aandacht voor lichaam en geest mag aandacht voor gezonde voeding natuurlijk niet ontbreken. De hele dag door kun je genieten van gezonde hapjes en drankjes. Ook kun je jezelf trakteren op een gratis massage of pedicurebehandeling en staan onze experts de hele dag voor je klaar om al je vragen rondom mentaal en lichamelijk welzijn te beantwoorden!

Het Body en Mind festival wordt georganiseerd door Locus Fysiotherapie, RIBW, Vitale Verbindingen en Indigo. Deelname is gratis. De aanmelding verloopt via Indigo: 026-3124483 of info@indigogelderland.nl. De eerste vijftig aanmelders ontvangen tijdens het festival een leuke, sportieve goodiebag!

Deel dit!

One Response

  1. Monique De Hullu Monique De Hullu schreef:

    Hoe kom ik aan het programma? Er staat veel vermeld op de flyer maar geen tijden. Op de site van Indigo vind ik geen informatie over Body & Mind festival. Heb iemand gevraagd om samen met mij te gaan, maar wij willen misschien niet 5 uur achter elkaar aanwezig zijn. Als wij weten hoe laat je er moet zijn voor een bepaalde activiteit kunnen wij zorgen dat we die (en nog meer) in ieder geval niet missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.