Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Activerend Werk

Vitale Verbindingen is een geregistreerd aanbieder Activerend Werk. Hierdoor kun je bij ons een traject doen om (weer) stappen te zetten richting werk. Dit doe je in overleg met je wijkcoach. Kijk hier voor meer informatie over Activerend Werk, of neem contact op met ons.

Hieronder lees je meer over de trajecten die wij bieden.

Kom ons versterken!

Samen met de buurtbewoners organiseren wij allerlei activiteiten. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Met ons team zorgen we ervoor dat de Nieuwe Hommel een fijne ontmoetingsplek is voor iedereen. We organiseren de activiteiten voor elkaar en voor de buurt.

Bij Vitale Verbindingen zien we je staan en hoor je erbij. We geven je graag een positieve ervaring om samen aan de slag te gaan. Deze ervaring kun je weer doorgeven aan een ander.

Word ook Vitale Verbinder en kom ons versterken als: gastheer/gastvrouw, organisator inloopactiviteiten, administratieve duizendpoot, multimedia en communicatiekenner of in ons horecateam.

Leer werken met je ervaring.

Steeds meer GGZ-organisaties bieden ondersteuning van ervaringsdeskundigen: mensen die hun eigen levenservaring op een professionele manier inzetten als ondersteuning voor anderen in herstel.

Als ervaringswerker in opleiding bij Vitale Verbindingen ontdek je in welke richting je jezelf wilt ontwikkelen. Vind je het leuk om te bouwen aan een community in de wijk, ondersteun je liever individuele mensen bij hun herstel of allebei?

Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het bieden van een luisterend oor tijdens inloopmomenten, vervolgens ontwikkel je jezelf onder begeleiding van onze professionele ervaringswerker verder.

Bij Vitale Verbindingen zien we je staan en hoor je erbij. We geven je graag een positieve ervaring om samen aan de slag te gaan. Deze ervaring kun je weer doorgeven aan een ander.

Word ook Vitale Verbinder en leer werken met je ervaring!