0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Beginnen met de activiteiten

Jouw community van en naar herstel

Beginnen met de activiteiten

Beginnen met activiteiten juni 2020

Nu de lockdown wat minder wordt, is dat voor ons een reden om elkaar weer te ontmoeten. Er is nog steeds veel wat niet kan. Maar kijken naar wat er wel kan, zit in ons doen en laten. Dus nu beginnen er alvast wat activiteiten. Beginnen met wat in de beperkingen door het Corona beleid wél kan doorgaan. In de Nieuwe Hommel (op het moment van dit schrijven is deze website niet veilig) en in de Beijer is Vitale Verbindingen al druk bezig.

Beginnen met de knutselclub doet Mildred met plezier

Beginnen met de knutselclub ondanks andere bezigheden

Druk bezig met portfolio en solliciteren en toch weer beginnen met de knutselclub op de vrijdagmiddag. Jawel, dat is wat Mildred er gewoon bij doet. Ze is voor haar opleiding geslaagd en heeft hiermee haar stage afgerond. Nu is het tijd voor een betaalde baan. Gelukkig blijft Mildred nog even om het stokje door te geven. Vind je knutselen en verbindingen maken met mensen leuk? Stuur een mail om je aan te melden naar Vitale Verbindingen.


Anderhalf meter afstand

Hieronder Mildred en haar trouwe deelnemers die weer naar de knutselclub kunnen komen. Ontspannen en gezellig samen en individueel aan het knutselen. Nu niet aan één tafel maar met anderhalf meter afstand tussen elkaar.

Het Vitale Verbindingen keukenteam

Ook het keukenteam wist ondanks de Corona maatregelen toch te beginnen. Helaas kan er nu niet samen gegeten worden. Om dit goed te maken, ziet het menu er nu anders uit. Er zijn nu alleen maaltijden af te halen. Voor een leuke prijs een maaltijd.

Beginnen met Frank van het keukenteam
Roland van het keukenteam

2 Responses

 1. Eline Jacobs schreef:

  Op 9 july heb ik telefonisch contact met vitale verbindingen gehad
  Ik zou van jullie een uitnodiging ontvangen voor donderdag 16 july, maar heb nog niets ontvangen
  Hoor ik van jullie?
  Vriendelijke groet van
  Eline Jacobs

  • Monique De Hullu Monique De Hullu schreef:

   Hoi Eline,
   Dat is niet zo mooi. Weet je nog met wie je gesproken heb? Ik weet niet waarvoor je een uitnodiging zou ontvangen, daarom is het moeilijk de juiste persoon te vinden. Toch heb ik iemand aangesproken, deze heeft mij geadviseerd jouw vraag door te sturen naar info@vitaleverbindingen.nl. Ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt. Mocht dat niet zo zijn, voel je vrij om nog een keer te mailen of te bellen. Ook kan je vrijdagmiddag naar de Nieuwe Hommel komen. Dan zijn er meerdere mensen van Vitale Verbindingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.