06-24610766
info@vitaleverbindingen.nl

Bestuurslid gezocht

Jouw community van en naar herstel

Bestuurslid gezocht

Vitale Verbindingen is een Arnhemse herstelcommunity, een gemeenschap van mensen die in herstel zijn – of zijn geweest – van ontwrichtende omstandigheden zoals verslaving of (andere) psychiatrische kwetsbaarheid, armoede of eenzaamheid. Herstelervaringen worden ingezet om elkaar te helpen, te ondersteunen en te groeien. Participatie en inclusie is voor Vitale Verbindingen de dagelijkse praktijk. De herstelcommunity is er voor alle Arnhemse inwoners en wordt ook gevonden door mensen uit de regio. Lees hier meer over Vitale Verbindingen

Stichting Vitale Verbindingen is op zoek naar bestuursleden. Het bestuur komt een acht keer per jaar bij elkaar om de voortgang van Vitale Verbindingen te bekrachtigen en beleid uit te zetten. We zien graag versterking van het bestuur door mensen die de community gedachte onderschrijven. Helemaal blij worden we als er iemand is die voorzitter danwel penningmeester wil worden.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Josee Briaire, bestuur Vitale Verbindingen via bestuur@vitaleverbindingen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.