Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Bouwen aan je netwerk kun je leren

Bouwen aan je netwerk kun je leren

Bouwen aan je netwerk

Zorgbelang Gelderland organiseert samen met het APCG, Howie de Harp, Vitale Verbindingen en De Zorg Verandert een reeks nieuwe bijeenkomsten: Bouwen aan je netwerk!

Dit project is in 2016 gestart voor en door (jong)- volwassenen met een beperking. Samen hebben zij in een aantal bijeenkomsten gewerkt aan het in beeld brengen van hun sociale netwerk en gekeken hoe dit verder uitgebreid kan worden. Voorbeelden van vragen waarmee aan de slag kan worden gegaan:

Hoe kan ik gebruik maken van mijn netwerk om werk te vinden?’

Hoe vind ik een maatje om leuke dingen te ondernemen?’

Hoe ga ik vriendschappen aan?’

Deze vragen maken meteen duidelijk waarom je in de huidige tijd eigenlijk niet meer zonder netwerk kan. Het vergroot niet alleen je kansen op een baan, maar helpt je ook om leuke dingen te ondernemen.

Er komt een vervolg!

Volgens de oud- deelnemers bleek het erg fijn en zinvol om eigen ervaringen op een creatieve manier met elkaar te delen en ook nieuwe dingen te leren rondom het opbouwen en uitbreiden van jouw netwerken. Heb jij daar ook zin in? Op twee verschillende locaties zullen er vier bijeenkomsten en workshops worden georganiseerd, met na afloop een gezamenlijke maaltijd!

 

 

Deel dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.