Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

HOP training, certificaten uitgereikt

HOP training, certificaten uitgereikt

Deelnemers met het HOP certificaat

Vrijdag 17 mei was de laatste bijeenkomst van de tweede HOP training bij Vitale Verbindingen.

Tijdens deze bijeenkomst maken we in een korte tijd het onbewuste, bewust. Elke bijeenkomst krijgen de deelnemers meer herkenning, inzicht en bewustwording van de verschillende vormen van stigma. En niet minder belangrijk; ideeën om daar mee om te gaan of om die stigma’s tegen te gaan. Want stigma’s kunnen beperkend werken of langdurige schade opleveren. De gestigmatiseerde maar ook de stigmatiserende partij, doet zich tekort.

Bij het krijgen van herkenning, inzicht en bewustwording komen er best wat emoties naar boven. Dat maakt dat het een intensieve dag is. Drie bijeenkomsten (twee ochtenden en één hele dag) is eigenlijk niet veel zou je denken. Toch lijkt het door het onderwerp en de intensiviteit wel zo.


Programma van de dag

Het programma van dag

De emoties zitten vooral in het stilstaan bij de ervaring en de conclusies trekken. De lunch met de lekkere soep van Jimmy maakt het makkelijk om de middag iets vrolijker en gezelliger te maken. Dit maakt het naar huis gaan en het ingaan van het weekend een fijne afsluiting van de training. Wil en durf jij ook de HOP training te doen? Neem dan contact op met Vitale Verbindingen


Groepslunch met soep van Jimmy
Groepslunch met soep van Jimmy

Deel dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.