06-36348498
info@vitaleverbindingen.nl

De cupcake flyeractie van Sonja en Frank

Jouw community van en naar herstel

De cupcake flyeractie van Sonja en Frank

Vitale Verbinders Sonja en Frank zijn de initiatiefnemers van onze cupcake flyeractie. Met de hulp van Anja voor ondersteuning bij het aanvragen van het budget, Monique voor het maken van de flyer, Bernadette, Jonne, Anisha en Serilio, die meehelpen met het bakken en het uitdelen van de cupcakes en De Nieuwe Hommel, die haar keuken gratis tot beschikking heeft gesteld, is de cupcake actie een groot succes!

Foto gemaakt door Elsbeth van de wijkkrant in Sint-Marten

Rondbrengen van cupcakes

De cupcakes worden rondgebracht in de straten rondom De Nieuwe Hommel. Op vrijdag 19 februari jl. werden de eerste 150 cupcakes uitgedeeld.

Frank op pad met de cupcakes
Frank op pad met de cupcakes

De volgende 200 cupcakes zullen uitgedeeld gaan worden op vrijdag 26 februari a.s., op vrijdag 5 maart a.s. delen we weer 200 cupcakes uit en we hebben nog een laatste ronde met 200 cupcakes op vrijdag 12 maart a.s. Woon je in de buurt van De Nieuwe Hommel in Arnhem? Hou dan je voordeurbel in de gaten de aankomende vrijdagen ;-)!

Cupcake flyeractie “Hart onder de riem”

Initiatiefneemster Sonja: “De reden dat wij deze cupcake flyer actie hebben opgezet is omdat we de mensen in Coronatijd een hart onder de riem willen steken. We willen graag positiviteit rondbrengen. De mensen laten weten dat wij van Vitale Verbindingen er voor hun zijn.

Daarom gaan we geheel Coronaproof langs de deuren om de mensen een vrolijke en lekkere cupcake te overhandigen en een kort praatje te maken.

We stellen de mensen dan 2 vragen: Wat is het eerste wat je gaat doen als de lockdown voorbij is? De antwoorden daarop zijn bier drinken met vrienden, naar Vitesse gaan, barbecueën, shoppen, yoga doen, maar ook weer knuffelen met ouders en familie.

De 2e vraag die we stellen is: Voor welke activiteit zou je naar De Nieuwe Hommel willen komen? De antwoorden daarop zijn de Luwe zondag, bloemschikken of schilderen in de avond, yoga, een buurtoverleg over het parkeerprobleem, maar ook zien de buurtbewoners graag dat er meer activiteiten voor kinderen komen.

We hebben met deze cupcake flyeractie ook Vitale Verbindingen wat meer op de kaart gezet in de buurt. Ook De nieuwe Hommel hebben we wat meer bekend gemaakt.

De reacties die we tot nu toe van de buurtbewoners hebben gekregen waren erg positief. Ze waren erg verrast door deze actie en dat ze een cupcake cadeau kregen. De mensen die niet thuis waren daar hebben we de cupcake aan de deur gehangen.

Deze actie en de reacties van de buurtbewoners hebben mij best wel ontroerd. Nooit gedacht dat zoiets kleins als een cupcake met een kort praatje zoveel teweeg zou brengen.

Hopelijk inspireert deze actie ook andere mensen. Dat je ondanks alle coronamaatregelen en de lockdown toch nog iets voor anderen kan doen.

Wij zijn wel benieuwd naar jullie reactie op de vraag: Wat is het eerste wat jij gaat doen als de lockdown voorbij is? Laat het ons hieronder weten!”

One Response

  1. Willemien Slager schreef:

    Mijn familie en vrienden omhelzen. Ze een hele lange omhelzing geven. Daar zie ik naar uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.