06-36348498
info@vitaleverbindingen.nl

De WijkAcademie van Vitale Verbindingen presenteert: De Zomerschool

Jouw community van en naar herstel

De WijkAcademie van Vitale Verbindingen presenteert: De Zomerschool

ARNHEM – Vanaf dinsdag 26 juli a.s. is het zover en gaat de Zomerschool van Vitale Verbindingen weer van start. Met het team van ervaringsdeskundigen, onze vrijwilligers en buurtbewoners hebben wij ook deze zomer weer een prachtig en inspirerend workshopprogramma weten samen te stellen.

Vanaf dinsdag 26 juli tot en met dinsdag 30 augustus a.s. zijn er workshops in Arnhem-Noord in De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6, 6812 CE Arnhem. Vanaf donderdag 28 juli tot en met donderdag 1 september a.s. vinden de activiteiten in Arnhem-Zuid plaats, in De Madser, Kronenburg, Burgermeester Matsersingel 10, 6831 EJ Arnhem (links van hoofdingang winkelcentrum Kronenburg de busbaan oversteken).

Programma:

09.30 uur starten we de ontvangst met koffie en thee

10.00 uur gaan er twee workshops tegelijk van start

12.30 uur einde workshops en bieden we een (gratis) zelfgemaakte soeplunch aan. En eenmalig sluiten we af met Internationale hapjes die gemaakt worden tijdens de workshop “Oost meets West”, internationale hapjes maken met de Wereldvrouwen.

De workshops zijn heel divers. Van theater- en zangactiviteiten tot creatieve workshops. Daarnaast zijn er workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals ‘Je eigen powerstory schrijven’ en ‘Het ontdekken van je eigen kwaliteiten’. Het volledige programma vind je hieronder.

Deelname aan de workshops is gratis. Voor sommige workshops wordt een eigen bijdrage gevraagd voor materiaalkosten. Je kunt de workshops los van elkaar volgen, je hoeft niet iedere week mee te doen. Al is dat natuurlijk wel leuk en vooral leerzaam. Opgeven is wenselijk, maar niet noodzakelijk. 

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Vitale Verbindingen via telefoonnummer 06-49544012 of via wijkacademie@vitaleverbindingen.nl.

Vitale Verbindingen is een herstelcommunity in Arnhem en biedt activiteiten aan waarbij iedere deelnemer ook de mogelijkheid krijgt om zelf activiteiten aan te bieden. Met elkaar en voor elkaar. Voor inwoners en professionals. Deze activiteiten zijn gericht op ontspanning, kunstzinnige vorming en herstel.

Vitale Verbindingen – Zomerschool
wijkacademie@vitaleverbindingen.nl
Tel. 06-49544012

Open/download hier de flyer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.