Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Een goedbezochte Zomerschool op de Geitenkamp

Een goedbezochte Zomerschool op de Geitenkamp

Soepmaakster Judith met Zomerschoolbezoeksters

Afgelopen twee weken is de Zomerschool op de Geitenkamp goed bezocht. Ondanks de soms extreme temperaturen liet een heel aantal bezoekers zich er toch niet van weerhouden om gezellig mee te lunchen en deel te nemen aan één van de workshops! Eén van de deelnemers: “Het was een heel gezellige en dynamische ervaring om deel te nemen en bij te dragen aan de Zomerschool”.

Iedere keer beginnen met een lekkere soeplunch
Iedere keer beginnen met een lekkere soeplunch
Lunch met verse meloen op donderdag 25 juli
Lunch met verse meloen op donderdag 25 juli

Dinsdag 23 juli
Op de eerste dag van de Zomerschool in De Beijer kon je aan de slag met een creatieve workshop over trauma, een workshop over communicatie en begrip en een workshop vegetarisch koken. Ook voor de workshopleiders een leuke ervaring: “Het aanbieden van de workshop gaf me veel plezier en nieuwe inzichten door de actieve en fijne deelnemers”.

Donderdag 25 juli
Op donderdag konden de deelnemers onder andere aan de slag met een workshop over Zelfbeeld. Ook een creatieve workshop, met leuke resultaten:

Dinsdag 30 juli
In de tweede week werden onder andere de workshops Pijn en de psyche en Groepsdynamiek gegeven. “De workshop van Jurgen Meijer van Locus ging over Pijn en psyche en was heel informatief met mogelijkheid om ook op je eigen doen en laten te reflecteren door wat oefeningen. De holistische kijk op pijn, je denken en je doen was heel verhelderend en je kunt het dagelijks toepassen.”

Donderdag 1 augustus
Donderdag was het tijd voor de workshops Rots en Water, EFT en Creatief met puzzelstukjes. Eén van de deelnemers over Rots en Water: “De workshop door Ilse Lensen en Kay, jongerenwerkers van de Sperwer, Rots en Water ging vooral over je eigen basishouding vinden en krachtig voelen, in balans en dit deden we met oefeningen in beweging en tot slot het doorslaan van plankjes, waar we allemaal in slaagden! Heel leuk en leerzaam.

Willemien geeft de workshop creatief met puzzelstukjes
Willemien geeft de workshop creatief met puzzelstukjes
Dit keer gaan we er niet mee puzzelen!
Dit keer gaan we er niet mee puzzelen!
De workshop EFT
De workshop EFT

Al met al was het een succes met de beide weken veel nieuwe gezichten uit de wijk en ontmoetingen. Sommigen kwamen ook alleen soep eten en dat was ook helemaal oké. De soep, door Judith gemaakt, was overheerlijk!

Judith druk bezig in de keuken
Judith druk bezig in de keuken
Heerlijke soep van Judith
Heerlijke soep van Judith

Voor iedereen uit Malburgen (of ergens anders vandaan); heb je nog geen genoeg van de Zomerschool of ben je nog nooit geweest, maar ben je nieuwsgierig geworden? We zien je graag aankomende twee weken in de Hobbit!

Met dank aan tekst en foto’s van: Janite, Gwen, Nicoline, Dorien.

Deel dit!

One Response

  1. […] Zomerschool is weer voorbij. Het waren zes leuk, interessante, leerzame, maar bovenal gezellige weken vol nieuwe […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.