0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Herstelwerkgroep

Jouw community van en naar herstel

Herstelwerkgroep

Herstelwerkgroep flyer

voor inwoners van Arnhem

Samen

Op donderdag 17 september starten we voor inwoners van Arnhem een herstelwerkgroep. Deze groep is voor mensen die na een periode van moeilijkheden stappen willen zetten. Deze stappen staan voor herstel en ontwikkeling.

De aandoening

We geloven dat je meer bent dan je aandoening. Je kunt je verhaal delen en elkaar ondersteunen. Patronen van eenzaamheid en negativiteit, hoe doorbreek je die? Elkaar ondersteunen en tips geven kan helpen deze patronen doorbreken. Het samen delen van dagelijkse strijd en overwinningen geeft hoop en zelfvertrouwen en helpt je verder.

Het gebruik van thema’s tijdens de herstelwerkgroep

Door gebruik te maken van thema’s zoals eigen regie, weerstand en acceptatie gaan we met elkaar in gesprek en komen we samen in beweging.


Angst, vriendschappen en problemen bespreken.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met angst om nieuwe vriendschappen aan te gaan? Of om naar een instantie te stappen om een probleem te bespreken? Wat doe je als je ruzie hebt? Waar begin je als je weer aan de slag wilt om je dagen te vullen? Allemaal vragen waar tegenaan kunt lopen en waar je misschien met een ander over wilt praten.

Niet alleen in de herstelwerkgroep

Niet alleen
Je hoeft het niet alleen te doen

Je bent niet alleen en dat hoef je ook niet te zijn. Als je de wens en de wil hebt om verder te komen ben je welkom en ondersteund door Maria en Janite. Tijdens de bijeenkomsten van de herstelwerkgroep zal je in een kleine groep verzorgd worden in een sfeer van veiligheid, laagdrempeligheid en respect.

Maria en Janite hebben allebei veel ervaring met het ondersteunen van groepen. Daarnaast zorgt de inzet van eigen ervaringen voor onderling begrip en openheid. Met deze nieuwe vorm van herstelwerkgroep hopen wij een begin te maken van een nieuw project van onderlinge peersupport, als aanvulling op individuele ondersteuning.

Wat, wanneer?

We gaan uit van 6 bijeenkomsten die om de week plaatsvinden. Dit zal op de donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zijn. In de benedenruimte van locatie Woonzorgnet Arnhem Centrum. Wij nemen de Corona maatregelen in acht.

Adres: Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2, 6828 BS Arnhem. Aanmelden kan bij Janite en Marie via mailto:ed@vitaleverbindingen.nl

Herstelwerkgroep flyer

n in de benedenruimte van locatie Woonzorgnet Arnhem Centrum. Hierbij nemen wij de coronamaatregelen in acht. 

AdresIngenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2, 6828 BS Arnhem Aanmelden kan door te mailen naar Janite en Maria

Klik hier voor de route

Voel je welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.