fbpx
Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Honest, Open and Proud

Honest, Open and Proud

Wat is HOP

Op dit moment volgt een groep Vitale Verbinders de HOP-training. Eén van de trainees, Monique de Hullu schreef over haar ervaringen op haar website. Lees het hier:

HOP staat voor Honest, Open & Proud. De HOP training is in Amerika een “evidence based” training. Maar ook in Nederland draait deze training met succes. Nu heeft in Arnhem naar mijn weten, de enige HOP training. Hij draait voor de tweede keer vanuit Vitale Verbindingen. En ook ik doe na veel andere “herstel”trainingen, ook deze. Ondanks allerlei “herstel”trainingen te hebben gedaan, blijf het boeiend en leerzaam. Het is vooral het besef wat leerzaam is, maar ook het zien en horen wat jongere mensen doorstaan. Het is mooi dat zij op jongere leeftijd iets kunnen doen met het thema “stigma”


Molen de Kroon

De training word deze keer gegeven in molen de Kroon. Voor deze gelegenheid een mooie locatie, want de klas zat vol. Voor de mensen die deze training ook een keer willen doen, geef je bijtijds op. Want ook de inschrijving van de vorige training was snel gesloten omdat het maximale aantal inschrijvingen snel was bereikt

Molen "De Kroon"

Deel dit!

One Response

  1. […] Vrijdag 17 mei was de laatste bijeenkomst van de tweede HOP training bij Vitale Verbindingen. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.