06-16307949
info@vitaleverbindingen.nl

Leer ijzersterk presenteren met de gratis online cursus Storydesign

Jouw community van en naar herstel

Leer ijzersterk presenteren met de gratis online cursus Storydesign

Loop jij te struggelen met je presentaties? Wil je leren hoe je goed je verhaal vertelt, kunt presenteren en mensen kunt overtuigen? Volg dan de e-cursus Storydesign, deze e-cursus is nu gratis! De cursus bestaat uit acht modules, artikelen en een werkboek als downloads, video’s, audio-fragmenten en het papieren boek Storydesign wat je krijgt thuisgestuurd. Na afronding ontvang je een certificaat.

Sinds kort hebben we een nieuwe sponsor: Nobbe Mieras. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in presenteren en overtuigen. Vitale Verbindingen doet mee met een promo-actie voor onze sponsor. Zij mogen namelijk via de NL Leert Door subsidie de e-cursus ‘Overtuigend presenteren d.m.v. Storydesign’ met bijbehorend boek kosteloos aanbieden (oorspronkelijke waarde €219,50).

Om de e-cursus te volgen, kun je je inschrijven via deze link: https://bit.ly/3D6srpI. Zodra je module 1. hebt afgerond, ontvang je het bijbehorende boek thuis. Voor de e-cursus geldt op = op, als het maximum aantal aanvragen is bereikt, sluit Nobbe Mieras de inschrijving.

Mocht je vooraf nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Nobbe Mieras via nlleertdoor@nobbemieras.nl of telefoonnummer 026-2222570.

Storydesign is een hele sterke methode om snel een goed verhaal op te bouwen. Je leert in korte tijd tot de kern van je boodschap te komen en het geeft je een kapstok om de opbouw aan op te hangen. Aanrader!

We zijn blij dat we deze overheidssubsidie onder de aandacht mogen brengen bij iedereen die beter willen worden in presenteren. Hoe meer mensen meedoen, hoe succesvoller deze sponsoractie is, dus schrijf je dus snel in via deze link: https://bit.ly/3D6srpI!

Veel succes! En laat je ons weten wat je van de e-cursus vond? Je kunt hieronder je reactie plaatsen op de website.

Download hier bovenstaande folder

Bron: nlleertdoor.nobbemieras.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.