0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Online Inloop Vitale Verbindingen

Jouw community van en naar herstel

Online Inloop Vitale Verbindingen

Online nloop

Online inloop en elkaar ontmoeten? Ja waarom niet. Voorheen kon het zoals op de foto hieronder. Helaas is dat nu anders sinds het Corona virus en de richtlijnen onze activiteiten beïnvloed is het onverstandig om zo samen te zitten. Veel ontmoetingen zijn nu online. Als je de regels naleeft ben je niet onnodig buiten. Het kan zelfs zo zijn dat je weinig mensen ziet. Zoals op de foto hieronder.

Vitale Verbindingen inloop

Vitale Verbindingen online inloop

Monique de Hullu is bezig met de opzet van een online inloop.Wat betekent dat je een apparaat met internetverbinding, microfoon en camera nodig heb. En niet te vergeten een mail aderes. Want helaas is het anders dan bij het buurthuis. Daar kan je gewoon naar binnen lopen.

Voor deze inloop is er een uitnodiging nodig. Deze krijg je als je een mail stuurt naar Vitale Verbindingen met in de onderwerp regel, “online inloop met in de mail je naam. Dus het is niet perse nodig om de hele tijd voor je apparaat te zitten. Je zit dan in ieder geval niet helemaal alleen. Dat is net zoals bij andere inlopen ben je ook niet verplicht om op je stoel te zitten,

Online is niet hetzelfde als fysiek

Klopt, deze manier van ontmoeten is anders dan wanneer je elkaar fysiek ontmoet. Je kan elkaar niet aanraken, je kan elkaar niet ruiken en nog meer. Maar Monique vind dat we naar mogelijkheden moeten kijken. En daarom denkt ze aan een online inloop.

Wat er te doen is in de online inloop

Het is een begin. We kunnen elkaar een hart onder de riem steken, of een spelletje doen. Monique laat doorschemeren aan een spelletje te denken zoals het spel galgje bijvoorbeeld. Maar zij zou het heel fijn vinden als er mensen zijn die willen meedenken. Het is vooral bedoeld als alternatief van de fysieke inloop voor zo ver dat mogelijkjis. Zodat er toch een plek is om mensen te ontmoeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.