0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Rabobank ClubSupport, stem op ons!

Jouw community van en naar herstel

Rabobank ClubSupport, stem op ons!

Rabobank clubactie

Jawel wij doen mee met de Rabobank ClubSupport en daarvoor hebben wij jou nodig. Jij beslist mee! Heb jij een rekening bij de Rabobank? Dan kan je op ons stemmen. Dit kan je doen door in te loggen bij de Rabobank. Via ‘Zelf regelen’ en ‘Mijn Lidmaatschap’ kun je klikken op Rabo ClubSupport. Wil je eerst meer weten, kijk dan onderstaand filmpje.

Vitale Verbindingen is als herstel-community in verschillende wijkscentra en buurthuizen actief. In onze herstel-community zien wij mensen als persoon. Mensen die voor veel instanties de titel hebben “kwetsbare mensen”, zijn bij ons “mensen”. Dit maakt kans op verbinding voor iedereen. Wij zien dat dit werkt. Iedereen kan terecht voor ontmoeting en ondersteuning. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat jouw geschiedenis is.


Cursussen en trainingen


We geven cursussen en trainngen. Ook zijn er veel mogelijkheden voor mensen die zich willen inzetten voor hun wijk. Op veel plekken is akoestiek een probleeem. Dit zowel voor mensen mét als zonder audiologische aandoeningen. Maar speciaal voor de laatste willen wij extra moeite doen.

Activiteiten minder toegankelijk

Wanneer de akoestiek slecht is, is de geluidsoverdracht slecht. Voor mensen die slechthorend, eenzijdig doof en/of erg gevoelig voor prikkels zijn maakt dit de activiteiten minder toegankelijk. Daar kunnen én willen we iets aan doen!

Rabobank ClubSupport en mogelijkheden

Met mooie viltprofielen kan het geluid geabsorbeerd worden. Dit is een mooi, goedkope en functionele manier. Dit maakt het aangenamer voor iedereen, maar speciaal voor mensen met audiologische aandoeningen.

Samen met de buurt en de mensen waar het om gaat willen we de toegankelijkheid van het wijkcentrum “De Nieuwe Hommel” verbeteren. Eén van de werkzaamheden zal zijn door zelf mooie viltprofielen te maken. Visueel mooi vormgegeven objecten verbeteren de akoestiek van binnenruimtes. Hier kun je er meer over lezen (Bron: Stichting Hoormij).

Dat is ons bestedingsdoel! En daarvoor hebben wij jouw stem nodig!
Klik hier om in te loggen bij de Rabobank en je stem uit te brengen.
Stemmen kan tot 25 oktober 2020.

Voorbeelden van viltprofielen
Bron: https://www.akoestieka.nl/gallerij/
Voorbeelden van viltprofielen, bron: https://www.akoestieka.nl/gallerij/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.