0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Rugzakje, verbindingen leggen en Margriet

Jouw community van en naar herstel

Rugzakje, verbindingen leggen en Margriet

verbindingen leggen
Rugzakje Margriet vertelt

Een rugzakje heeft iedereen. Margriet al lange tijd in beeld bij Vitale Verbindingen kan er alles over vertellen. Dit doet ze niet, want het rugzakje is voor haar niet het belangrijkst. Tijd voor een kort interview. Wat komt zij doen?

Hoe heb je Vitale Verbindingen leren kennen?

Ik lag in het ziekenhuis, daar lagen folders. Ik zag een folder van de zomerschool. De zomerschool was in verschillende wijken. Daardoor raakte ik geinteresseerd in Vitale Verbindingen.

Verbindingen leggen

Ik leg hier veel verbindingen wat hier ook mogelijk is voor mensen met een kleine “portemonee”. De mensen van Vitale Verbindingen zijn er betrokken, er wordt naar me geluisterd en ze hebben begrip. Mensen komen bij elkaar, ik doe er toe. Iedere persoon heeft een “rugzakje” die heb je gewoon maar bij Vitale Verbindingen maakt het niet uit welk “rugzakje” je heb. Iedereen is welkom, je kan hier leuke contacten op doen.

Nog meer bezigheden

Ik ben graag bezig. Wandelen en vrijwilligerswerk in het Sonsbeekpark doe ik graag. Zo ook op 2 januari, toen ben ik spontaan vuurwerk en knallers gaan prikken. Toen had ik een minder prettige ervaring tijdens het wandelen. Ik heb zeven dode vogels opgeraapt en ik miste en zwaan.

Kootje en de Bie

Kootje en de Bie (namen van de zwanen) zijn of waren vaste bewoners van Sonsbeek park. Zwanen zijn trouw aan hun partners. En nu is Kootje alleen, door het vuurwerk. Dat trof mij aan het hart. Daartoe kwam ik op het idee een petitie te organiseren. Handtekeningen verzameld voor een verbod op vrij vuurwerk gebruik. De petitie is ondertekend door veel Arnhemmers. Hiervoor kreeg ik spreektijd tijdens de politieke vergadering

Iedereen is welkom, zo is dat gezegd. Maar nog belangrijker is dat het zo voelt. Het is gezellig, iedereen kan meedoen.

Margriet

Margriet tijdens de politieke bijeenkomst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.