0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Eigenwijs Buiten Spelen

Jouw community van en naar herstel

Eigenwijs Buiten Spelen

Samen een coronaproof spel spelen? Kan dat? Ja dat kan 😊! Van 14 t/m 20 september is de Inclusieweek! Social Run maakt dit mogelijk en Vitale Verbindingen biedt daarvoor i.s.m. Stichting De Bagagedrager een Coronaproof Workshop aan: Eigenwijs Buiten Spelen.

Gaan we het er nu weer over hebben? Ja, een beetje wel. Corona. Door Corona is er veel veranderd. Zo ook het spelen van een bordspel met elkaar. Dat is best lastig op 1,5 meter. Hier heeft Stichting De Bagagedrager iets op gevonden. Met de hulp van de Provincie Gelderland konden wij Coronaproof spellen ontwikkelen. Uitgaande van het bordspel Een Steekje Los? hebben wij vijf varianten ontwikkeld die dus Coronaproof zijn.

Eigenwijs Buiten Spelen

Op donderdag 17 september kun jij één van deze varianten mee spelen. Deze variant is genaamd: Eigenwijs Buiten Spelen. Huh? Buiten spelen dat is voor toch kinderen? Nee joh, Eigenwijs Buiten Spelen is voor alle leeftijden. We gaan deze middag twee spelvormen van Eigenwijs Buiten spelen met elkaar spelen.

  1. Eigenwijs Vraagteken
    Het doel van dit spel is om met elkaar in gesprek te gaan over thema’s die je bezig houden. Wel op een luchtige en speelse manier natuurlijk!
  2. Eigenwijze Thema’s
    Het doel van dit spel is om elkaar wat beter te leren kennen.

Psychische aandoeningen

Beiden spellen bestaan uit vragen, stellingen en acties. Speels, actievol en in beweging zowel lichamelijk als mentaal. De onderwerpen zijn prikkelend en gericht op psychische aandoeningen. Heb jij deze? Ken jij mensen die dit hebben (of hebben gehad)? Heb jij er een mening over? Heb jij last van mensen die psychische aandoeningen hebben en bij jou in de buurt wonen? En hoe ga je daar dan mee om? Kun je er ook om lachen? Dit soort onderwerpen en meer komen aan bod. Een ervaren spelleider van Stichting De Bagagedrager begeleidt de workshop. Vitale Verbindingen maakt het mogelijk deze workshop te volgen.

Nieuwsgierig?

Ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor Eigenwijs Buiten Spelen bij Huis voor de Wijk te Arnhem op donderdag 17 september van 13:00 – 15:30 uur. Dit kan door een e-mail te sturen naar: j.beulecke@hotmail.com.
Deelname is gratis.

Eigenwijs Buiten Spelen is onderdeel van de Inclusieweek. Georganiseerd door Social Run.

Bekijk hier al onze activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.