06-24610766
info@vitaleverbindingen.nl

Teamdag Vitale Verbindingen

Jouw community van en naar herstel

Teamdag Vitale Verbindingen

Het was een warm welkom op deze warme dag!

Vrijdag 9 juni jl. hebben we een teamdag gehad met als doel de verbinding tussen de Vitale Verbinders te versterken en het ophalen van input van de verbinders om Vitale Verbindingen door te ontwikkelen. De middag begon met een heerlijk stuk taart met daarna een plenair stuk, waarin Josee Briaire door de voorzitter werd bedankt voor het waarnemen van de honneurs als coördinator. Daaropvolgend voor mij het moment om het stokje over te nemen en vanaf dat moment mezelf coördinator van Vitale Verdingen te noemen. Marjet nam ons nog even mee over Herstel Dichtbij en er werden uitgebreid de uitkomsten van de enquête onder Vitale Verbinders besproken. Wat mij opviel, was dat er al veel goed gaat binnen Vitale Verbindingen, maar op sommige punten werk aan de winkel is. Een mooi lijstje punten die verder ontwikkeld mogen worden. 

We gingen in drie groepen uiteen om de volgende vragen te beantwoorden: ‘Wat betekent Vitale Verbindingen voor jou?’, ‘Wat betekent Vitale Verbindingen voor anderen?’,  ‘Wat mis je nog bij Vitale Verbindingen?’. Deze vragen zetten iedereen aan het denken, waarna er in gezamenlijkheid werd gedeeld, oplossingen werden bedacht en nieuwe stippen op de horizon werden gezet. 

De ABCD-aanpak en creatieve workshop waren de toetjes van de dag. Beide inspireren op een ander vlak. Deze zeer geslaagde dag werd afgesloten met een zeer geslaagd buffet! 

Groot applaus voor de professionele organisatie, op naar de volgende teamdag!

Linde Notmeijer, coördinator Vitale Verbindingen  

Je kunt hier alle foto’s bekijken van de teamdag Vitale Verbindingen 9 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.