Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Training Ervaringswerkers afgerond met certificaat

Training Ervaringswerkers afgerond met certificaat

Training Ervaringswerker In De Wijk afgerond

Afgelopen 26 maart hebben alle 8 deelnemers aan de training Ervaringswerker In De Wijk hun certificaat behaald. Onder leiding van ervaringsdeskundige Rik Verweijen hebben zij in 5 weken hier naartoe gewerkt. Daaraan vooraf ging een voorbereiding. Deze bestond uit het doen van intakes en het draaien van een wachtgroep. Thema’s die in de cursus aan de orde kwamen, zijn o.a. het herstelverhaal, talenten en passie, zelfregie en het wijkwerk. De locatie was deze keer Akker71 in Malburgen.

De betrokkenheid van deelnemers, naar de training en onderling, was groot. Men was leergierig. Er zijn flinke stappen gezet. Regelmatig gingen die gepaard met een blijk van persoonlijke kracht. Als afsluiting van de 5 weken presenteerde elke deelnemer een plan voor de wijk, waarmee zij daadwerkelijk aan de slag kunnen gaan. Gevolgd door een feestelijk uitdelen van de certificaten.

In mijn rol van hoofdtrainer heb ik een groep doorzetters gezien, die wisten waar ze naar op zoek waren, en zich niet af lieten schrikken. Ik, en de andere trainers met mij, zijn dan ook onverdeeld tevreden en trots.’, laat Rik weten.

Een welgemeende felicitatie naar de deelnemers van de training Ervaringswerker in de Wijk is dan ook zeker op zijn plaats.

Nieuwe ronde op komst

Ben je ook geinteresseerd geraakt in de training Ervaringswerker in de Wijk?

Het stopt hier niet! De training wordt meerdere keren per jaar aangeboden door Vitale Verbindingen. In de training leer je werken vanuit je eigen kracht en ontdek je welke mogelijkheden je zelf hebt om actief mee te doen in de maatschappij.

De volgende trainingsronde start in mei. De locatie zal waarschijnlijk De Nieuwe Hommel zijn. Mocht je geïnteresseerd zijn, of informatie willen, mail dan naar vitaleverbindingen@gmail.com.

Deel dit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.