06-36348498
info@vitaleverbindingen.nl

Training Uit de eenzaamheid

Jouw community van en naar herstel

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Daarnaast heeft een groter aantal mensen matige eenzaamheidsgevoelens. Een kleine groep voelt zich chronisch eenzaam. De oorzaken hiervan kunnen liggen in veranderingen in omstandigheden. Je bent bijvoorbeeld verhuisd, je hebt een sterfgeval meegemaakt of een kind gekregen. Daarnaast kunnen er ook oorzaken meespelen die bij de persoon zelf liggen.

Eenzaamheid komt steeds vaker voor, de maatschappij is gehaast en in de meeste gevallen niet gericht op anderen. Je bent dus aangewezen op jezelf. Dit betekent ook dat jíj de eerste stap moet gaan nemen, terug naar een sociaal leven. Uit de eenzaamheid!

In deze workshop wordt je op een makkelijke, toegankelijke manier uitgelegd welke stappen belangrijk zijn om contacten te leggen en te houden. Daarna volgen er nog drie vervolgdagen om je verder te ondersteunen. Zo ben je nooit alleen in je groei en is er altijd plek voor je verhaal.

Wellicht leer je meteen leuke mensen kennen met wie je samen nieuwe dingen kan ondernemen.

Trainers: Ervaringsdeskundigen van Vitale Verbindingen
Wanneer: Nieuwe data volgen z.s.m. Wil je graag een uitnodiging ontvangen als de volgende training gepland is? Laat het ons weten via info@vitaleverbindingen.nl.