06-24610766
info@vitaleverbindingen.nl

Verbindende activiteiten maken de zomer vitaal!

Jouw community van en naar herstel

Verbindende activiteiten maken de zomer vitaal!

Vanaf dinsdag 14 juli a.s. starten de Verbindende zomeractiviteiten van Vitale Verbindingen in het Inloophuis Sint Marten, De Nieuwe Hommel en Huis voor Wijk.

Dit jaar hebben we, in samenwerking met Rozet, taal, kunst en erfgoed in Arnhem en Indigo Gelderland, basis GGz en een aantal bewoners deze zomer weer een uitgebreid workshopprogramma.

De activiteiten zijn gericht op ontspanning, kunstzinnige vorming en herstel. De workshops zijn heel divers. Van sport- en spelactiviteiten, theater en creatieve workshops tot workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Thema’s gericht op persoonlijke ontwikkeling zijn bijvoorbeeld “omgaan met hersenspinsels”, “mentale vaardigheden toepassen”,  “vastzittende overtuigingen veranderen” en nog veel meer. Hier vind je het volledige programma:

Programma Verbindende Zomeractiviteiten 2020 Vitale Verbindingen
Programma Verbindende Zomeractiviteiten Vitale Verbindingen

We starten elke dinsdag en donderdag om 12.00 uur met een gezamenlijke soeplunch. Daarna gaan de workshops van start. Elke dag is er een keuze tussen drie workshops.

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten verbonden aan de Verbindende zomeractiviteiten. Aanmelden is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Voor meer informatie of voor aanmelden kun je contact opnemen met Joke Beulecke via tel. 06-82734674 of via info@vitaleverbindingen.nl.

Je bent van harte welkom, we kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

2 Responses

  1. Hde gijsel schreef:

    Ik wil graag de 28e juli willen deelnemen aan de curcus op welke locatie moet ik zijn en graag het adres

    • Monique De Hullu Monique De Hullu schreef:

      Bedankt voor je reactie. Eerst de soeplunch in het inloop huis St. Marten. Tijdens de soep komt er uitleg over de workshops. Vervolgens brengen de gidsen de mensen naar de gekozen workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.