0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Verbindende zomeractiviteiten

Jouw community van en naar herstel

Verbindende zomeractiviteiten

Verbindende Zomeractiviteiten 2020 coordinator
Verbindende Zomeractiviteiten 2020 coordinator

Dit jaar heet het geen Zomerschool meer. We noemen we het nu, Verbindende Zomeractiviteiten 2020. Want daar gaat het bij Vitale Verbindingen uiteindelijk om. Elk jaar in de vakantietijd zet Vitale Verbindingen activiteiten op. Nu met een nieuwe Vitale Verbinder er bij.

Verbindende maart 2020

Joke, Vitale Verbinder sinds maart 2020. Met anderen brengt zij “herstel” op verschillende manieren onder de aandacht. Aan haar werk is niet te merken dat ze nieuw is. Zoals zij kano vaart, zo is zij ook bij Vitale Verbindingen bezig. Heel snel bereid om veel tijd en energie te zetten in het coördineren en het samenwerken voor deze Verbindende Zomeractiviteiten.

Een stapje terug en een stapje er bij

Dit jaar zijn er meerdere Vitale Verbinders het “herstel voorbij” en veel mensen die een opleiding afronden. Dat betekent voor sommigen een stapje terug bij Vitale Verbindingen maar voor Joke is dat een stapje erbij.

Ervaringsdeskundige een verbindende factor

Tijdens haar werk als opbouwwerker/generalist in een wijkteam te Deventer is Joke de opleiding “ervaringsdeskundige” gaan volgen.

Vitale Verbindingen vanuit de wijk

Er kwam geen verlenging van het contract bij het wijkteam. Wat Joke niet tegenhoudt om bezig zijn met herstel. Vitale Verbindingen is vanuit de wijk, in de buurthuizen en herstelgerichte activiteiten. Voor Joke komen allerlei losse dingen van haarzelf bij Vitale Verbindingen samen. Dit is een kans om mezelf verder te ontwikkelen. Hetgeen één van de mogelijkheden is bij Vitale Verbindingen.

Er zijn plannen om de vacature coordinator een gedeelde functie te maken. Dat is voor Joke niet aan dovemans oren gericht. Met veel enthousiasme nog steeds bezig met van alles wat te maken heeft met “herstel”. Het gaat niet alleen om de diagnose, hier vind je mensen met diversiteit aan “triggers” des levens. Herstel en verbinding vind ik belangrijker.

Joke in haar kano

Verbindende Zomeractiviteiten 2020 maken de zomer vitaal!

Joke

Wil jij ook bezig zijn met verbindende activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief, kijk in de agenda of volg Vitale Verbindingen op Facebook.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.