Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Vitale Verbindingen bestaat 5 jaar!

Vitale Verbindingen bestaat 5 jaar!

Ruby Rikken opent de mini conferentie met een speech over Vitale Verbindingen

24 mei 2018 was een bijzondere dag. Die dag stond Vitale Verbindingen stil bij het feit dat ze 5 jaar geleden begonnen zijn. In eerste instantie als project onder Zorgbelang, maar tegenwoordig als zelfstandige stichting. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Voorzitter Rudi Rikken opende met een mooie speech over het nut en de noodzaak van het bestaan van Vitale Verbindingen. Hierna volgden een toespraak van Marjet Zeegers, de projectbegeleider. Janite, ervaringscoach bij Vitale Verbindingen vervolgde met een mooi verhaal over wijkgericht werken. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een fraai optreden van Stadscompagnie Arnhem, dat voor deze gelegenheid een speciaal repertoire had ingestudeerd.

 

Na dit optreden werd het feest vervolgd met een ‘tocht door Arnhem’: in twee zalen van De Nieuwe Hommel viel te zien én in te vullen wat er in Arnhem-Noord én Arnhem Zuid aan activiteiten ontplooid werd, zowel door Vitale Verbinders als door andere organisaties. De twee zalen waren toepasselijk bereikbaar via een brug.

Na afloop van deze ‘stadsverkenning’ was het tijd voor een warme maaltijd. Met veel zorg had het horecateam van Vitale Verbindingen een lekkere soep voorbereid, waar de gasten heerlijk van genoten hebben.

Voor alle aanwezigen was het ondertussen wel duidelijk: Vitale Verbindingen is een vaste waarde geworden in de stad en kan vol goede moed op weg gaan naar de volgende 5 jaar!

Deel dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.