06-36348498
info@vitaleverbindingen.nl

Voorlichtingssymposium in De Nieuwe Hommel

Jouw community van en naar herstel

Voorlichtingssymposium in De Nieuwe Hommel

Flyer Voorlichting

Wat maakt een autist nu anders dan anderen? Wat eet je wel, of juist niet als je een eetstoornis hebt?Hoe beleef je de wereld als je in een psychose zit? Wat is dat nou eigenlijk precies, PTSS?

Misschien ben je iemand die met één van deze vragen worstelt. Of omdat je er zelf mee zit, of omdat je in je omgeving of door je werk iemand kent die met deze vragen worstelt.

Als je de antwoorden wilt weten, kom dan op donderdag 10 januari naar het Voorlichtingssymposium in De Nieuwe Hommel. Dan geven de stichtingen Versterk ‘t Netwerk en VitaleVerbindingen een viertal laagdrempelige voorlichtingen, waarin kennis over, en ervaringen met autisme, eetstoornissen, psychoses en PTSS worden gedeeld.

De voorlichtingen zijn laagdrempelig en bedoeld om kennis te bevorderen en stigma te minimaliseren. Tijdens de voorlichting is er uiteraard ruimte om vragen te stellen en persoonlijke ervaringen te delen. Zowel buurtbewoners als professionals zijn meer dan welkom.

Het Voorlichtingssymposium begint om 10.00 uur, met een inloop vanaf 9.45 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De toegang is gratis.

Wat: Voorlichtingssymposium

Wanneer: Donderdag 10 januari, 9.45 uur

Waar: De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6

Kosten: gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.