0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Welkom nieuwe ervaringswerkers!

Jouw community van en naar herstel

Welkom nieuwe ervaringswerkers!

Vol trots hebben we Frank, Sandra, Biantie, Corina en José het certificaat overhandigd na het succesvol afronden van de training Ervaringswerker in de Wijk. Tijdens deze training leer je hoe jij jouw ervaringen, levensverhaal en kracht in kunt zetten voor jezelf en anderen en leer je praktische vaardigheden waarmee je aan de slag kunt gaan in de (eigen) wijk als ervaringswerker.

De training bestaat uit vijf blokken, verdeeld over tien dagdelen. Voor het eerst hebben we de training ook online gegeven, dat was een groot succes! De live ontmoetingen waren in De Nieuwe Hommel.

Voor iedereen toegankelijk

“Het was een leerzame training over hoe je met je eigen ervaring een ander kan helpen. Verder vond ik het mooie van deze training, het is voor iedereen toegankelijk. Deze keer hebben we het via Google Classroom les gekregen. Voor ieder van ons was dat nieuwe uitdaging en hebben we met z’n allen een mooie ervaring op gedaan in online cursus volgen.

Deze werd gegeven door mijn collega Monique de Hullu. Ze was een fantastische docent om van te kunnen leren. Ze kon het goed overbrengen naar alle cursisten. Aan het einde van de cursus kregen we te horen dat Monique ernstig ziek was en nam Marjet Zeegers het over, wat heel fijn was zodat we door konden gaan. De groep was er om elkaar te steunen en om te groeien. Je zag bij iedereen een mooi groeiproces ontstaan. Ieder van ons heeft zijn talent kunnen laten zien. Uiteindelijk hebben we ons certificaat gehaald op 23 maart 2021 met Monique in onze gedachten.

Ik wil iedereen bedanken voor deze leerzame en mooie cursus. Kom jij de volgende keer ook mee doen? Laat het ons weten.” – Sandra

Aan de slag

Deze training biedt houvast en een andere visie voor je herstel en nodigt je uit hierin een volgende stap te zetten, je netwerk vergroten en samen te verkennen hoe jouw ervaring kan worden ingezet als basis voor participatie. Na afronding kun je aan de slag in je eigen wijk of gemeenschap om te bevorderen dat anderen met een soortgelijke ervaring als jij, ook kunnen meedoen.

Deze training is ontwikkeld door de ervaringsdeskundigen van Vitale Verbindingen, je kunt hier meer lezen over de trainingen van Vitale Verbindingen.

Doe je de volgende keer ook mee? Je bent van harte welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.