fbpx
Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Wij hebben een eigen ruimte in De Lommerd!

Wij hebben een eigen ruimte in De Lommerd!

Vanaf vandaag (1 juli) kun je ons kantoor vinden in De Lommerd, het wijkcentrum van het Spijkerkwartier (Spijkerstraat 185a). We gebruiken onze ruimte hier (1.4; eerste verdieping) als werkplek en voor vergaderingen van kleine groepen, in ieder geval tot eind november.

Verbouwing de Nieuwe Hommel

Vanwege de verhuizing van het hoofdkantoor van Rijnstad naar De Nieuwe Hommel en de hiermee gepaard gaande verbouwing zal het hier de komende maanden onrustig zijn. Daarom kiezen we ervoor om (voorlopig) ons kantoor aan De Nieuwe Hommel te verlaten. Zo kunnen we ook de komende tijd ongestoord doorwerken. Ondertussen blijven we in De Nieuwe Hommel graag meedenken over het realiseren van een inclusief buurtcentrum in Sint Marten-Sonsbeek en hopen we hier in het Spijkerkwartier ook inspiratie over te halen en te brengen.

Activiteiten de Nieuwe Hommel gaan gewoon door

Andere activiteiten van Vitale Verbindingen in De Nieuwe Hommel gaan gewoon door! Dat wil zeggen dat we op woensdag pannenkoekinloop hebben vanaf 12.00 uur; op donderdag computercafé en op vrijdag soepinloop vanaf 12.00 uur. In week 30 en 31 is De Nieuwe Hommel dicht en zullen ook wij even pauzeren wat de inloop betreft.    

Deel dit!

2 Responses

  1. Pim schreef:

    Wat is week 30 en 31?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.