0619173659
info@vitaleverbindingen.nl

Workshop Grenzen stellen

Jouw community van en naar herstel

Workshop Grenzen stellen

Grenzen stellen, het lijkt zo eenvoudig, maar is het niet altijd. Nee zeggen tegen vragen van bekenden/familie lijkt simpel, maar is in de praktijk vaak lastig. Dat is iets wat veel mensen merken. Soms weet je het nog niet en klinkt het voorstel aantrekkelijk. Een andere keer vind je het lastig omdat je de ander niet wilt teleurstellen of omdat die aandringt. Iedereen herkent dit wel. Situaties waar je achteraf spijt van hebt dat je ja gezegd hebt en waarin je anders had willen reageren. 

Wil je hier meer van weten over grenzen stellen en oefenen met jouw grenzen? Kom dan naar de workshop op donderdag 17 december van 13.00 – 15.30 uur. De workshop wordt gegeven door Vitale Verbindingen in Huis voor de Wijk, Eimerssingel-Oost 266 en is gratis. De workshop wordt coronaproof uitgevoerd met maximaal 6 deelnemers. Daarom graag vooraf aanmelden via info@vitaleverbindingen.nl of via telefoonnummer 06-82734674. Je bent van harte welkom!

De workshop is onderdeel van de Wijkschool Vitale Verbindingen.
De Wijkschool is op dinsdagen en donderdagen in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. In onze agenda zie je wanneer de Wijkschool-workshops plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.