Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Workshops

Omgaan met agressie

Steeds vaker wordt de maatschappij (en ook de wijk) geconfronteerd met de ‘verwarde’ mens. Vaak is dat geen enkel probleem. Door een beetje aandacht kan al veel rust geboden worden. Soms echter is dat niet genoeg. En zeker als er (verbaal) agressief gedrag in het spel is. Anderen kunnen zich dan irriteren aan het gedrag van een verward persoon en weten daar dan niet altijd mee om te gaan.

Het doel van deze workshop is het creëren van begrip voor mensen die storend gedrag kunnen vertonen. Daarnaast worden handvatten meegeven aan aanwezigen om op een assertieve manier eigen grenzen te bewaken. Ook worden er tips gegeven om de ander waar mogelijk bewust te maken van het gedrag. Dit gebeurt tijdens een interactief gesprek, waarbij ervaringen om een situatie onder controle te krijgen worden gedeeld en oplossingsgerichte gesprekstechnieken worden aangehaald.

Omgaan met conflicten

We hebben allemaal wel eens een klein of groot conflict. Dat is heel normaal als je met anderen samenleeft. In deze workshop gaan we op creatieve wijze aan de slag met het oplossen van een conflict.

Origineel geld verdienen

In deze workshop neemt Dorien Stoll, auteur van het boek ‘Zakcentje’, je mee naar een wereld waar creativiteit de boventoon voert. De vraag is niet hoe je van een minimaal bedrag rond kunt komen, maar hoe je dit minimale bedrag groter kunt maken.
Ooit wel eens gedacht aan mysterie shoppen of het verhuren van je auto?
Alles kan!