Arnhem
06 19173659
info@vitaleverbindingen.nl

Zomerschool 2017 op drie locaties

Zomerschool 2017 op drie locaties

Zomerschool 2017 op drie locaties

Voor de vierde keer presenteert Vitale Verbindingen dit jaar haar Zomerschool. 6 weken lang zullen er op 2 dagen per week diverse workshops aangeboden worden voor volwassen wijkbewoners. De workshops duren van 13.00 tot 15.30. Voorafgaand aan de workshops, om 12.00 uur, wordt er een soeplunch georganiseerd en dan kun je een keuze maken uit het aanbod.

Het informele karakter en tegelijkertijd iets leren maakt de Zomerschool ieder jaar weer tot een unieke en onvergetelijke belevenis. Vitale Verbindingen werkt voor de totstandkoming van de Zomerschool nauw samen met wijkbewoners, welzijnswerkers en kleine zelfstandigen. Samen brengen zij een aanbod dat voor elk wat wils heeft: of het nu gaat om zelf kaarsen maken, mindfulness, omgaan met geld of aan de slag gaan met ritme en klank, je vindt het terug in het zorgvuldig samengestelde programma.

De Nieuwe Hommel

Dit jaar word de Zomerschool op drie locaties gehouden, die elk gedurende twee weken een gevariëerd programma aanbieden. De aftrap is in Arnhem Noord, in De Nieuwe Hommel (De Wiltstraat 6), de plek waar Vitale Verbindingen haar basis heeft. Op 18, 20, 25 en 27 juli zijn er creatieve en informatieve workshops te verwachten van o.a. Barbaree van der Ende, Wim Hilgeman, Irm Staarink en Harold Fieren.

Arnhem Zuid: Akker 71 en Sportcentrum Rijkerswoerd

Vervolgens verhuist de Zomerschool vier weken naar Arnhem Zuid. Eerst naar de Akker 71 (Akkerwindestraat 71), waar Vitale Verbindingen al eerder te gast is geweest. Op 1, 3, 8 en 10 augustus gaan o.a. Tom Visser, Erna de Kruyff, Maria Meekes en Janite Brands hier workshops verzorgen.

De tweede locatie in Arnhem Zuid die wordt aangedaan is sporthal Rijkerswoerd. (De Pas 44). Hier zullen op 15, 17, 22 en 24 augustus de laatste reeks workshops worden uitgevoerd door o.a. Carry van Bruggen, Dorien Stoll, Dina Jansen en Melanie Oldenhave.

Luisterend oor

Natuurlijk hoef je niet alleen voor een workshop richting één van de drie (of misschien wel alle drie) de locaties te gaan.  We staan nog steeds open voor een goed gesprek! Tijdens de Zomerschool zal er een Luisterend Oor meereizen naar de diverse locaties. Hier kun je je verhaal kwijt

Deel dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.